Skip to main content

Referat ponnimontéløp, Jarlsberg Travbane - 05.06.2009

Ponnimontéløp, 05.06.09 (17).JPG

Fredagens ponnimontéløp ble vunnet av Praodo og Emilie Skogmo Hagen. Tross 60 meter tillegg hadde ekvipasjen ingen problemer med å ta en lett seier.

Etter en omstart, kom dagens ponnimontéløp i gang på Jarlsberg Travbane. 2 Santana S. og Christina Sophie Myklebust tar teten i fra start. I rygg blir 1 Hufsa Viking og Helene Kolle liggendes. Bak disse kommer både 3 Praodo/Emilie Skogmo Hagen og 4 Rocky O./Anniken Jørgensen fra 60 meter tillegg. Til slutt finner vi 5 Stix og Camilla Hagen Onshuus.
Like før den første svingen galopperer Stix, faller ned i trav, men gjentar midt i svingen, og taper mange meter. Praodo er godtgående og overtar føringen fra Santana S. tidlig på bortre langside. Rocky O. og Stix er begge godtgående på den siste langsiden, og passerer Santana S. og Hufsa Viking, som begynner å bli sliten i den siste svingen.

Inn på oppløpet er Praodo i front, fortsatt med en lengde ned til Stix, og deretter Rocky O. Stix presser på lederen, men Praodo svarer og vinner greit sammen med Emilie S. Hagen.

Fullstendig resultat:

1.    Praodo – 3.11,0 – Emilie Skogmo Hagen
2.    Stix – 3.08,2 – Camilla Hagen Onshuus
3.    Rocky O. – 3.11,5 – Anniken Jørgensen
4.    Santana S. – 3.29,4 – Christina Sophie Myklebust
5.    Hufsa Viking – 3.39,3 – Helene Kolle
Praodo