Skip to main content

Trener og rytterkommentarer til V75-2 på Drammen Travbane, 23 juni

Sense Of Beauty

For første gang er et montéløp satt inn i V75 spillet i Norge.
Det siste og avgjørende løpet i årets utgave av NM for montéryttere går som 5. løp, V75-2 på Drammen Travbane lørdag 23 juni.

Ti av landets beste ryttere skal i ilden og har sjangsen til å bli historiske som den aller første vinneren av et V75-montéløp.

Travritt har her samlet inn trener og rytterkommentarer på samtlige hester, som et hjelp til spillerne i jakten på V75 kronene.

 

5. løp, V75-2
Monté - NM for montéryttere

Varmblods høyest 500.000 kroner.
2100m auto.
1 Invisible Power Hanne Borgli
  Invisible Power fungerte dårlig på sølebane sist og skuffet da, men han har også tidligere prestert under pari med lignende forhold. Han var veldig bra til seier gangen før, og går han opp mot sitt beste kan han vinne, men han bestemmer mye selv og må ha dagen. En outsider etter den forrige innsatsen, skriver trener Jenny Thygesen på sin nettside: www.jennythygesen.no
2 One Lomomba Siem Mette R. Nyløkken
  One Lomomba Siem har veldig fin form som hun beviste i sin siste start. Ingen som tar teten fra henne om de vil sitte foran. Hvis de får styre litt der fremme tror jeg hun kan være blant de fire fremste. Blir tøft å vinne på mellomdistanse mot flere gode, vurderer Siv Emilie Løvvold som har ridd hesten tidligere.
3 Sense Of Beauty Malin Berås
  Sense Of Beauty er i fin form, fått fint spor og god rytter. Svingene tror jeg skal gå fint, og han er rask ut. Kommer han foran er det stor vinner sjanse, sier tidligere rytter Martine Sørvik.
4 Forza Zizou (SE) Kristine Kvasnes
   Jeg er veldig fornøyd med rytter og spor. Forza Zizou kjennes fin ut hjemme i trening, ingen endringer på utstyr og han går barfot rundt om som han pleier. Ok fra start, men jeg kjenner ikke till de andre hestene hvordan de kan løse. Han går fra alle posisjoner, er både sterk og speedig, og han liker hardt tempo forteller trener Kristin Rennstrøm
5 Money Lou (DK) Line Gundersen
   Money Lou er startrask og har en fordel av det. Kjenner ikke så mye til motstanderne, så vi håper på å få brukt fordelen av at hun er startrask og satser på en fin premie derifra, sier tidligere rytter Hanne Steinshaug.
6 Becky's Snowstar Siv Emilie Løvvold
  Jeg synes dette ble et jevnt felt, noe vanskelig å vurdere. Men Becky's Snowstar er i fin form, og sporet passer han bra. Mulig trippelkandidat på en god dag, vurderer tidligere rytter Silje Hogner.
7 Wee Nita Liv Pedersen
   
8 Lumiere de Nuit Stine Marlen Bendiksen
  Lumiere de Nuit virker bare bedre og sterkere hver gang jeg rir han. Jeg tror han vinner, sier Siv Emilie Løvvold som har ridd hesten tidligere.

Lumiere de Nuit har funnet seg godt til rette i montesammenheng og han har virkelig imponert på sterke tider. Nå har vi trukket et spor langt ute, men vi håper og tror at han skal kunne kjempe i toppen på ny, skriver trener Øystein Tjomsland på sin nettside: www.tjomsland.com

9 French Destiny Kari Anne Knutsen
  French Destiny debuterer under sal, hesten er i form og avsluttet i 13 fart siste 500 i prøveløpet. Han takler svingene på Drammen bra. Galopp risken er alltid der med French, men det er en stund siden galopp nå. Kan være blandt de tre feilfritt, vurderer eier Martine Sørvik.
10 Victory Bone (SE) Johanne Ulrica Øveraasen
  Victory Bone var dårlig sist, men har gjort gode prestasjoner i monté tidligere. Går på beite om dagen, men trenes som normalt og er pigg og glad. Sporet spiller ingen rolle, han er uansett ikke god nok fra start. Trenger en rytter som kan vekke han litt da han er en luring og ikke tar i mer enn han må. Er på høyde med de andre om rytteren klarer å få han til å ta i, forteller trener Øystein Kruse.

Tips: Lumiere de Nuit - Sense Of Beauty - Forza Zizou
Outsider: French Destiny

Bilde: Sense Of Beauty, her med rytter Martine Sørvik har gode sjanser i V75-2